Prijzen gordijnen

De prijzen van gordijnen variëren nogal, dit is afhankelijk van het materiaal, de afmetingen, de wijze van ophangen en de soort rail. Vooral op het internet wordt er flink gestunt. Waar moet u op letten? Het is natuurlijk belangrijk dat u een goed gevoel heeft over het bedrijf waarmee u mee in zee gaat. Verder is het assortiment uiteraard belangrijk. Door de opkomst van andere meer moderne raambekleding zien we de belangstelling van overgordijnen afnemen.

De combinatie van bijvoorbeeld shutters met showgordijnen aan weerszijden, is echt een nieuwe tendens. Gordijnen bezitten verschillende eigenschappen waardoor ze voor meerdere mensen toch interessant blijven. Het klinkt minder hol in huis, met een mooi motief kun je echt een statement maken, het oogt warm en houdt de kou buiten mocht er bij u nog sprake zijn van enkel glas.

Dit was vroeger vooral de reden voor gordijnen, die altijd aan het eind van de dag standaard gesloten werden. Inkijk en kou buitensluiten. Meestal werden daar dan velourse zware gordijnen voor gebruikt. Van die bordeaux rode of donkergroene. Wie kent ze niet.

Gordijnen gecombineerd met shutters

Er zijn bij de Zonwering-Concurrent veel mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen of leveren van gordijnen en ontdek uw voordeel. Op deze site treft u veel informatie aan over verschillende soorten zonwering. Wij hopen dat wij uw interesse gewekt hebben.

Onze erkenning bij Bouwplaza: